Landslagteren Faaborg ApS

Årstidens menu

Forårsmenu

Forår - marts, april og maj

• Tunmousse med rejer, friske grønne asparges, sauce-verte og kuvertflutes.
• Krydderstegt kalvecuvette med hvidløg, langtidsstegt svinebryst med puffede svær
• Knuste kartofler med smør og comté
• Timiansauce
• Spidskålssalat
• Smørsauterede forårsgrønt
• Panna Cotta med cullis - pr. person kr. 40,- (Tilkøb)

Minimum 8 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Sommermenu

Sommer - juni, juli og august

• Laksetatar med sommersalsa, hjerte salat, dressing og kuvertflutes
• Rosa stegt sommerkalv, hanebryst med skind
• Persillekartofler
• Kold bearnaise
• Græsk salat med basilikumsdressing
• Sommer ”slaw”
• Rababertrifli - pr. person kr. 40,- (Tilkøb)

Minimum 8 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Efterårsmenu

Efterår - september, oktober og november

• Øhavsskinke med rygeostcreme og rugbrødschips.
• Braiseret oksebryst med urter, helstegt svinemørbrad ” Mexicostyle”
• Små stegte gyroskartofler
• Skysauce
• Cremet æblesalat
• Grønkålssalat
• Citronfromage med ”lakridsstøv” - pr. person kr. 40,- (Tilkøb)

Minimum 8 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Vintermenu

Vinter - december, januar og februar

• Rejecocktail med ”et twist” skaldyrsdressing og kuvertflutes
• Oksefilet med fedtkant (rosa stegt), braiseret svinenakke med blomme og honning
• Fløde/hollandaisekartofler
• 5-kålssalat
• Broccolisalat
• Hjemmelavet isdessert med ”topping”  - pr. person kr. 40,- (Tilkøb)

Minimum 8 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Ved bestilling over 10 kuverter tilbyder vi at varme maden for jer.
Dette er uden merpris. Er I under 8 kuverter, spørg personalet for alternativer.