Landslagteren Faaborg ApS

Bagte rodfrugter vendt i pesto

Bagte rodfrugter vendt i pesto

Ingredienser

  • Rodfrugter efter eget valg
  • 1 rødløg i både
  • 4 knuste hvidløg
  • 5 kviste timian
  • 1 tsk. honning
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Udvælg de rodfrugter du holder mest af. Brug f.eks. kartofler, søde kartofler, gulerødder i flotte farver, rødbeder, bolchebeder, pastinakker. Skær dem ud i passende stykker så de er nogenlunde samme størrelse.

Vend rodfrugter, løg og hvidløg med olie, honning, timian, salt og peber og kom dem i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir.

Bag rodfrugterne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 40 minutter.

Vend til sidst rodfrugterne i en dejlig pesto.